Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell

caenfrdeitjaptrues

Calella torna a donar el tret de sortida a l’estiu de la Costa Brava amb la Cantada d’Havaneres

 El primer cap de setmana de juliol ha servit de tret de sortida a l’estiu amb la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. És el tret de sortida oficiós que dóna pas a la temporada estiuenca a casa nostra i que suposava la 52a edició, on a l’entorn del nucli costaner s’hi han acostat quasi 30.000 persones.

Enguany a la Cantada, hi han actuat els grups Havàname, L’Empordanet, Peix Fregit i Port Bo, el degà de la Cantada. I també cal destacar que la jornada ha comptat amb un record especial per a les figures de Ricard Viladesau i Ortega Monasterio, dues autèntiques figures cabdals a nivell musical.

A la Cantada hi ha assistit el President de la Generalitat, Quim Torra i la Consellera de Justícia, Ester Capella.

coincidint amb el dia de la Cantada, durant la tarda i al llarg de la nit s‘ha celebrat el tradicional Mercat d’Artesans al Passeig del Canadell i al carrer de Francesc Estrabau de Calella.

Com ja és habitual, la Cantada es podia seguir-se en directe a través de les pantalles gegants que s’instal·laren a la platja del Canadell (Calella de Palafrugell), platja del Port Pelegrí (Calella de Palafrugell), Plaça Nova (Palafrugell) i a la platja de Llafranc.

I com sempre, en finalitzar la Cantada, a partir dos quarts d’una de la matinada, es van desenvolupar els concerts de prop que tenen lloc a les tavernes de Calella de Palafrugell.

B591491B B8C4 426E 9B64 FE230E1812A0

Font: Comunicaciopalafrugell.cat