Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell

caenfrdeitjaptrues

Torna la Biblioplatja a Tamariu

Des de la Biblioteca de Palafrugell, aquest mes de juliol, s’ha tornar a posar en marxa la caseta de la Biblioplatja a Tamariu. Com és habitual des dels darrers anys es disposarà de llibres, revistes, diaris i ventall d’activitats destinades a tot tipus de públic familiar; sense oblidar en cap moment la promoció lectora al municipi.

Entre les activitats programades hi destaca el taller de manualitats del mar a càrrec de Paula Galindo, destinat al públic infantil d’entre 4 i 12 anys, que es desenvoluparà els dijous 19 de juliol i 2 i 16 d’agost. I com cada any, la cuina serà protagonista el dijous 23 d’agost amb la Masterxef a la terrassa de l’hotel Hostalillo que gràcies a Paco Carbó, xef de l’hotel, els nens entre 4 i 12 anys podran descobrir la gastronomia mitjançant un taller on cal inscriure’s a la mateixa biblioplatja.

Cal destacar que les Converses de Barraca, també a Tamariu, i el Bibliobarri a Calella de Palafrugell són les ofertes complementàries d’estiu que desenvolupa la Biblioteca de Palafrugell durant la temporada d’estiu.

Biblioplatja web

Font: Comunicaciopalafrugell.cat