Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell

caenfrdeitjaptrues

I Concurs de Fotografia digital AVAC

L’Associació de Veïns i Amics de Calella organitza directament activitats d’oci i culturals, així com participa de la vida activa de Calella, i promou activament la reflexió al voltant de temes culturals i socials de Calella i la vida al mar.

BASES:

1ª PARTICIPANTS: Qualsevol persona, ciutadà, visitant o estiuejant de Calella.

 

2ª TEMÀTICA: Tres temes: Les Illes Formigues, Barques i tema Lliure (relacionat amb Calella)

 

3ª OBRES: Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres originals, una per a cada categoria, que no hagin estat presentades prèviament en altres concursos, plataformes o qualsevol mitjà digital o imprès. Els participants es responsabilitzaran totalment de ser els únics autors del material presentat, de que no existeixen drets a tercers, així com de tota possible reclamació per drets d’imatge sobre las obres presentades al concurs. No s’acceptaran fotomuntatges.

 

4ª PRESENTACIÓ: Les obres s’hauran de presentar en format digital JPEG O TIFF, amb el nom de l’obra i l’autor com a nom d’arxiu. Per exemple: Posta de sol_Pere Garcia.

 

5ª ENVIAMENT: Les obres s’han de presentar mitjançant correu electrònic per cadascun dels temes als que es decideixi participar:

lesformigues@calelladepalafrugell.cat

barques@calelladepalafrugell.cat

lliure@calelladepalafrugell.cat

Al cos del correu s’inclourà: nom de l’obra, nom i cognoms de l’autor, telèfon de contacte, correu electrònic, i adreça postal.

 

6ª DATES CLAU: El termini per presentar les obres és 20 d’agost de 2020. No s’admetran obres presentades amb posterioritat a aquesta data.

 

7ª PREMI: Els tres guanyadors, un per temàtica, rebran un obsequi que consistirà en un sopar per a dues persones en un restaurant de Calella de Palafrugell.

 

8ª PARTICIPANTS GUANYADOR: El dictamen del jurat es farà públic el dia 24 d’agost de 2020 i es comunicarà directament per l’organització als premiats per correu electrònic o bé telèfon. Es farà un acte d’entrega de premis el 30 d’agost de 2020 a les 12 del matí al local social de l’Associació.

 

9ª EL JURAT: El jurat estarà format per quatre membres: Ricardo Herrera, Pere de Prada, M. Dolors Niell, i M. Assunció Regàs. Com a secretària sense vot Laura Millán. S’avaluaran les obres segons criteris objectius de creativitat, composició, qualitat tècnica i en especial per la seva relació amb la temàtica de la convocatòria.

 

10ª EXPOSICIÓ: Les obres presentades se cedeixen a l’Associació de Veïns i Amics de Calella. Es farà un vídeo amb totes les fotografies presentades i es publicaran a les xarxes socials de l’Associació citant a l’autor de l’obra. Les tres obres guanyadores seran impreses i exposades al local de l’Associació del 30 d’agost al 20 de setembre de 2020.

 

11ª ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en aquest concurs suposa l’acceptació complerta de totes i cadascuna d’aquestes bases i del dictamen inapel·lable del jurat.

Calella de Palafrugell, 25 de juny de 2020

11 de juliol: Lectures a l'aire lliure al Jardí de la Dorothy - Cap Roig

Activitat organitzada per la Fundació Josep Pla

S'estrena el nou espai de lectura a l'aire lliure als Jardins de Cap Roig, a l'espai del Jardí de la Dorothy on es gaudirà de la literatura d'autors que inspiren la Mediterrània, com Josep Pla, Víctor Català, Joan Vinyoli...

11 de juliol: Llegim i sentim. Activitat familiar

18 de juliol: Vermut literari Josep Pla

Hora: 12 hores

Lloc: Jardins de Cap Roig - El Jardí de la Dorothy

Reserves: al 872 550 456

4 de juliol: La Cantada d'Havaneres amb concerts de prop

La Cantada d'Havaneres a Calella és un moment que marca el principi de les nits d'estiu. Malgrat aquest any serà ben diferent, i no es podrà cantar des de la Platja del Port Bo, tres establiments de Calella han volgut homenatjar la Cantada fent concerts de prop.

L'Hotel Sant Roc, l'Hotel La Torre i el Restaurant El Cantir de l'Hotel Alga, tots tres establiments grans amics i col·laboradors amb l'Associació i per tant, amb la vida cultural de Calella, han decidit organitzar una nit d'Havaneres ben especial.Per a més informació us podeu posar en contacte amb els tres establiments.

Hotel Sant Roc - https://www.santroc.com/es/  - 972 61 42 50

Hotel La Torre - https://www.latorre.cat/es - 972 61 46 03

Restaurant El Cantir de l'Hotel Alga - https://www.algahotel.com/es/restaurante - 972 61 70 80

cantadahavaneres establimentscalella